Bezorgen & retourneren

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 besteld zijn worden dezelfde dag aangeboden voor verzending. Hierdoor kunt je jouw bestelling binnen Nederland de volgende dag al verwachten, Europa binnen 3 dagen. Na 12.00 bestelde producten worden de volgende werkdag aangeboden om te bezorgen. De bestellingen worden verzonden door de leveringsdienst DPD.

Verzendkosten zijn berekend naar gewicht en de bezorglocatie van de bestellingen.

Niet Tevreden?

Het kan gebeuren dat jouw bestelling niet helemaal volgens verwachting is. Dit is jammer, maar je mag deze dan binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het eventuele verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten aan je overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor jouw rekening.

Retour, zo werkt het.

Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail naar info@toytinent.nl met een retour verzoek , geef hierin duidelijk aan om welk product het gaat – ordernummer. Dit samen met jouw persoonlijke gegevens zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Je ontvangt dan een e-mail van ons met instructies zodat dit snel en correct wordt opgelost.